Site icon Dag Rune Flaaten

Økonomitjenester

Jeg hjelper privatpersoner og bedrifter med å få på plass bedre avtaler på lån, innskudd, forsikringer og ulike abonnementsordninger. I tillegg tilbyr jeg, i samarbeid med større aktører, tjenester for sparing og investering, sikring og risikostyring.

TA KONTAKT for å vite mer.

Ny tjeneste: CryptoInvest

Uavhengig av hvor begeistret en er for kryptovaluta, er denne pengeformen kommet for å bli. Mange ønsker derfor å investere noe av oppsparte midler i disse digitale pengene. Andre ønsker å ta dem i bruk, enten privat eller for firmaet. TRYKK HER for å lese mer om hvordan du veldig enkelt kan ta del i det hele, med minst mulig innsats.


Vår spesialitet er skreddersøm, der vi syr sammen akkurat den løsningen du ønsker.

Alle har vi våre utgangspunkt, våre tanker og preferanser. Gjennom samtaler finner vi ut hvor din vei går videre, og vi er med deg på å stake ut kursen og legger til rette for at du får realisert planene dine på en best mulig måte. Om ønskelig, følger vi deg hele veien og vi tar del i kursendringer og navigering når det er behov for det. Vi tenker skreddersøm i alt vi gjør og sammen med teamet vårt har vi kompetanse både i bredden og dybden.


Exit mobile version