Site icon Dag Rune Flaaten

Bøker

Jeg har skrevet en serie bøker om arbeidet med klagesaker. De leses gjerne i rekkefølgen gjengitt under:

Videre har jeg skrevet boken Hvor tar pengene veien? som er en praktisk liten bok om personlig økonomi. Boken er særdeles aktuell om dagen.

Min siste bok, How to Sell, er enkelt og greit en bok om salg. Anbefales.

Under kan du ta en sniktitt i hver av bøkene og trykke deg videre for bestilling om ønskelig. Bøkene kjøpes gjennom Amazon.

Først bøkene om klagesaker, som er en serie på totalt fem bøker. Den første heter Oppstarten og anbefales på det sterkeste for å få et innblikk i hvordan det egentlig er å jobbe med klagesaker i Norge.

Den andre boken i serien om Klagehjelp heter Kundene forteller og er, en av svært få bøker som er stappet med vitnesbyrd om arbeid med klagesaker.

Den tredje boken, Kampen for tilværelsen, handler om kampen vår mot myndighetsorganene som egentlig har ansvar for å bistå norske forbrukere i klagesaker.

Under skydekket er den fjerde boken i serien. Boken beskriver tiden da vi oppdaget problemer i organisasjonen. Slett ikke alle medarbeiderne delte den overordnede visjonen om at arbeidet handlet om å hjelpe.

Den siste boken i serien om arbeidet med klagesaker heter Slutten på begynnelsen og beskriver perioden da hele konstruksjonen raknet og jeg mistet alt hva jeg hadde jobbet for å oppnå så langt i livet.

I boken Hvor tar pengene veien? finner du konkrete grep for å få mer ut av pengene. Sparing, inntekter og kostnader står i fokus og boken er proppet med eksempler og tips for å hjelpe deg opp og frem.

Den siste boken, How to Sell, er på engelsk og handler om salg. Absolutt verd en gjennomlesning om du jobber med eller vurderer en karriere innen salg. Den kan også være temmelig interessant for deg som har en bestemt oppfatning av selgere, enten positivt eller negativt.

Exit mobile version