Vaksineklager.no

Har du mottatt vaksine mot Covid-19 og opplevd såkalte bivirkninger?
I så fall kan du ha krav på erstatning.

Dette er det første som møter deg, om du besøker den nye tjenesten Vaksineklager.no. Status er at selve motoren som drifter tjenesten er under ferdigstilling, men siden er lansert og en kan allerede nå be om å bli kontaktet når alt er på plass.

Saken er at vi ble overøst med argumenter for hvorfor vi skulle vaksinere oss mot Covid-19. Det var slett ikke noen betenkeligheter fra det offentlige, tvert imot; det var det offentlige som dyttet på med markedsføring og kampanjer om hvor viktig det var for fellesskapet, hvor farlig det var å la være … du husker det nok.

Allerede i februar 2021 publiserte Pziser et dokument der de listet opp hele 1.291 kjente og alvorlige bivirkninger av sin vaksine. Dokumentet var ment holdt hemmelig i 75 år, frem til 2096, men det ble heldigvis lekket.

Det tar som kjent flere år å få oversikt over de enkelte vaksinenes bivirkninger, men her visste de altså om hele 1.291 alvorlige bivirkninger allerede kort tid etter at galskapen ble sluppet løs på menneskeheten.

Jeg vil gjerne høre fra deg, om du har noen tanker rundt tjenesten. Du kan kommentere her, ved å rulle ned og trykke Legg inn en kommentar, eller du kan sende en e-post direkte til info@vaksineklager.no.

Det går an å støtte arbeidet inne fra siden, men en kan også komme inn som sponsor. Dette betyr at du er med og finansierer tjenesten, mot at du – når tjenesten begynner å tjene penger – vil få tilbakebetalt pengene og en god slant ekstra. Om du er interessert i å bli sponsor for Vaksineklager.no, send en e-post til info@vaksineklager.no og du vil motta en informasjonspakke i retur.

Publisert av Dag Rune Flaaten

For mer om meg: https://dagruneflaaten.com.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: