Site icon Dag Rune Flaaten

Få betalt for å hjelpe andre

Våren 2013 begynte jeg å jobbe med et prosjekt som ble til selskapet Klagehjelp. I løpet av de 6 årene vi holdt på, jobbet vi med å hjelpe bankkunder og andre med å få penger tilbake etter å ha betalt for en vare de ikke fikk. Det kunne være en investering som ikke leverte som lovet, en bil som ikke var som den skulle … de hadde fått noe annet enn hva de betalte for. Totalt klarte vi å hjelpe rundt 1.500 personer til å få tilbake et sted mellom 500 millioner og 1 milliard kroner. Fantastisk.

Det å hjelpe andre med å få tilbake det de har krav på er selvsagt et hyggelig arbeid. Flere av oss har for eksempel opplevd at flyet blir forsinket eller kansellert. Da har vi krav på penger tilbake – dette er nedfelt i EU-direktiver. Likevel går flypassasjerer hvert år glipp av 6 milliarder dollar! For togpassasjerer er det enda verre – bare i Europa utløser forsinkede og innstilte tog krav på over 12 milliarder euro hvert år! Dette er absurde tall.

RewardCoin er en kryptovaluta som er laget nettopp for klagebransjen. De som har klaget på en flyreise, vet at ting tar tid. Det kan ta måneder før man faktisk får oppgjør – selv om man får profesjonell hjelp. Det som er så spesielt med RewardCoin, er at den gjør det mulig for klageselskapene å betale ut erstatningen med en gang klagen er registrert og godkjent. Kunden slipper altså å vente på at saken skal bli løst. Dette er strålende. Du kan altså registrere en flyklage og få utbetalt erstatningen med det samme – dette kan jo være temmelig nyttig, om du skal bestille nytt fly eller komme deg videre på annet vis.

RewardCoin finansierer klageprosessene gjennom at de som eier kryptovalutaen kan velge å “stake” den. De setter den på en måte inn på en sperret konto for en periode, slik at midlene kan benyttes til å betale kunden sin del av erstatningen, samt finansiere klagearbeidet. Når den egentlige erstatningen kommer fra flyselskapet, deles denne mellom klageselskapet og de som staket RewardCoin for å finansiere det hele. Forventningsvis vil man kunne tjene 15-20% rente for hver tredje måned man staker coinen. I og med at RewardCoin er en kryptovaluta, vil den bevege seg i verdi på samme måte som andre valutaer, men dette med staking og de 15-20% rente for hver tredje måned, dette kommer altså i tillegg. Det fine er at det er en vinn-vinn-vinn. Kunden får oppgjør med det samme, klageselskapet kan behandle klagen i ro og fred og stakerne får betalt hver tredje måned på toppen av kursutviklingen. Det å stake coinen vil selvsagt være frivillig og noe en selv aktivt må gjøre, men det er veldig hyggelig å ha muligheten for en slik ekstra inntekt.

RewardCoin er noe nytt og akkurat nå er det et såkalt pre-sale, hvor en selger ut en hel del coins for å finansiere arbeidet med å ferdigstille løsningen. I første omgang skal 50 millioner coins selges for 0,025 dollar stykket. Dette er 75% rabatt i forhold til kursen på 0,1 dollar, som den skal lanseres for i november. En kan altså gjøre 4 ganger pengene i løpet av kort tid, om en kjøper noen coins nå.

Les mer og kjøp deg gjerne noen RewardCoin her: https://rewardcoin.finance

For meg har det selvsagt vært veldig hyggelig å være en del av dette prosjektet. Jeg har fått bruke alt det jeg vet om klagebehandling og jeg ser at RewardCoin kan brukes av også andre klageselskap, slik at de kan gjøre en enda bedre jobb for sine kunder. Dette er supert og jeg gleder meg til fortsettelsen.

Exit mobile version