Site icon Dag Rune Flaaten

Er Ethereum billig akkurat nå?

Det finnes mange kraftige verktøy, som kan hjelpe deg med å finne ut av hvilke kryptovalutaer du bør kjøpe, hodle eller selge.

Grafen over er et eksempel på hvordan du kan bruke CoinMarketCap til å finne frem til hvilken kryptovalua som kunne være et godt kjøp akkruat nå. I dette eksemplet, ser vi på Ethereum (ETH).

Som du ser, har vi klikket bort den blå Market Cap-linjen (dette gjøres til venstre, under selve grafen), slik at verdien vises med en grønn (USD) og oransje (BTC) linje. Ser du hvordan den grønne og oransje linjen bølger seg og krysser hverandre bortover på sin lille ferd? Metoden for å finne frem til om en kryptovaluta er et godt kjøp eller ikke, er veldig enkel:

Når den grønn linjen er mye høyere enn den oransje, betyr dette at kryptovalutaen har en høyere verdsetting i USD i forhold til BTC. Dette gjør den til en god kjøpskandidat, da man kan forvente at verdien i forhold til BTC vil stige, slik at de to linjene nærmer seg hverandre og etter hvert krysser hverandre igjen.

Når den oransje linjen er høyere enn den grønne, gjør dette kryptovalutaen til en god salgskandidat. Eller, du kunne byttet den ut til fordel for BTC, ettersom du kan forvente at kryptovalutaen skal tape verdi sammenlignet med BTC frem til de to linjene igjen krysser hverandre.

Alt i alt er dette en veldig enkel teknikk for å finne ut av om en kryptovaluta er en god kjøpskandidat akkurat nå, eller ikke.

Når det gjelder hvilke plattformer en kan kjøpe og selge gjennom, kan både Binance og Bitpanda anbefales. Begge er store og solide … og ikke minst enkle å bruke.

Exit mobile version