Site icon Dag Rune Flaaten

Årets siste

Et særdeles begivenhetsrikt år er snart over. Svært få av oss dødelige kunne vel forutse hvordan året skulle bli, da vi satt for et år siden og var i ferd med å avslutte 2019. I og med at vi nå er inne i et løp, kan vi vel ane i alle fall noe av innholdet i 2021:

Det er mye å bekymre seg over, når det hersens pandemiåret går mot slutten og vi skal trå inn i det ukjente 2021. Men, som Matteus skrev (Matt 6:34): “Vær derfor aldri bekymret for morgendagen, for den vil ha sine egne bekymringer. Hver dag har nok med sine egne problemer.” Så, i stedet for å gruble over hva morgendagen eller det nye året vil bringe, tilbrakte vi i dag noen herlige timer på padelbanene på Cerrado del Agiula, like ovenfor Fuengirola. Om du har fått sansen for padelsporten og befinner deg i nærheten av Fuengirola, er plassen absolutt å anbefale.

På søndag skal vi valfarte til enda et nytt padelanlegg, så det er spennende. Det er mye trivelig å finne på, selv om enkelte detaljer av omstendighetene er litt befengt med restriksjoner av ulikt slag. Så ja, 2021 får bare komme, så skal vi gjøre det beste utav det.

Exit mobile version