En godt timet innrømmelse

Da all galskapen i 2020 for alvor startet, var det fordi Verdens helseorganisasjon (WHO) oppfordret myndighetene i alle land til å stenge ned og holde folk hjemme, i håp om å unngå massedød fra det livsfarlige viruset som hadde kommet fra Wuhan i Kina.

I Spania opplevde vi å bli isolert i hjemmene fra midten av mars til slutten av mai. Vi kunne gå i butikken for å handle mat; men bare én fra husstanden. Barn kunne iikke være med. Matbutikken og apoteket – vi måtte jo få tak i munnbind, hansker og håndsprit. Storstilt testing ble igangsatt over alt – bortsett fra en del fattige land, selvsagt – og det var en eller annen PCR-test alle støttet seg til. Vi fikk høre at det ble utviklet vaksiner mot viruset både her og der. Så snart vi var vaksinert, kunne ting falle tilbake til normalen igjen.

Skeptikerne

Nåja, nesten like raskt som WHO begynte å messe om at myndighetene burde stenge ned, begynte en del røster å advare mot hva som var i ferd med å skje. Ved å stenge ned, ville økonomien bli enda mer ødelagt enn hva den allerede var. Bedrifter ville gå under, folk ville miste inntekten og fattige land ville bli enda fattigere og enda mer avhengige av søstrene til WHO; Verdensbanken og Det internasjonale pengefondet.

Videre, han som hadde utviklet PCR-testen – og som underlig nok døde bare et par måneder før alle land begynte å bruke testen hans – hadde advart om at testen slett ikke var egnet til å teste mot en pandemi. Den var bygget slik at den forsterket de stoffene den sporet, for å gjøre dem enklere å undersøke. Man kunne stille inn hvor sterkt testen skulle “overdrive” funnene. Da den ble brukt mot årets pandemi, var den stilt inn så kraftig at det ville være helt tilfeldig om den slo ut positivt eller negativt. Har du ikke fått med deg at idrettsutøvere som tester positivt får ta testen på ny og at resultatet da ofte blir det motsatte? Det samme ville selvsagt hendt om man lot dem som testet negativt ta en test nummer to – da ville de gjerne endt opp med å teste positivt i andre runde.

Dessuten var det et temmelig stort underliggende problem – man hadde ikke klart å isolere noe virus for pandemien; man hadde bare noen symptomer og de var temmelig identiske med andre symptomer som pleier å melde seg i mars hvert år. Ja, influensa. Dermed ble det til at man i 2020 ikke hadde noen særlige funn av influensa – i stedet hadde man corona. Man hadde heller ikke noe særlig av bronkitt, lungebetennelse eller andre luftveisplager – det meste ble stemplet som corona. Antallet coronasmittede ble dermed veldig høyt og etter hvert som man øket på med testingen, skjøt antallet saker i været.

Antallet saker – ikke antallet døde. Man kan ikke finne noen resultater på nett over hvor mange som har dødd i 2020 i forhold til i 2019 eller 2018. Dette er nok ikke interessant i et år da man ble forledet til å tro at man skulle dø av en farlig pandemi.

Innrømmelsen

Nå, eller nærmere bestemt 14. desember 2020, kom WHO med en innrømmelse, der de advarer om at forsterkede PCR-tester vil gi falske positive testresultater. Avisen Off Guardian har en temmelig dekkende artikkel om det hele her. Alle som har undersøkt bruken av forsterkede PCR-tester, har hele tiden visst at testresultatene ville være helt tilfeldige. Derfor var det heller ingen overraskelse at idrettsutøvere fikk teste seg på nytt om de var så uheldige å bli erklært smittet i første runde. Elon Musk, mannen bak blant annet Tesla, tok ikke mindre enn 4 tester samme dag, på samme legekontor, med samme lege og samme utstyr. 2 av testene slo ut positivt, de 2 andre negativt. Alle som har hatt et våkent øye, vet at testene og resultatene er manipulert for å oppnå høye smittetall og for å få befolkningen til å lengte etter en frelsende vaksine.

Og her kommer timingen inn. Når WHO nå velger å advare mot å forsterke PCR-testene, vil dette føre til at nye tester vil bli utført med mer moderate PCR-innstillinger. Hva vil da skje? Jo, man vil identifisere mindre mengder av de stoffene man finner – nettopp fordi at man ikke lenger forsterker dem like mye. Samtidig som man starter massevaksinasjon, vil man altså finne at antallet smittede går drastisk ned. Man har med andre ord løst problemet.

Konsekvensen

Man trenger ikke lenger en oppblåst influensahysteri, eller en viruspandemi, for man har oppnådd målet. Svært mange bedrifter er borte og folk er avhengige av støtteordninger fra det offentlige. Om myndighetene hadde mye makt tidligere, er de ikke blitt mindre mektige nå. Det var kanskje nettopp dette som var hensikten, å få en enda større grad av kontroll over kloden og oss som virrer rundt her? I så fall har de gjort en god jobb.

Færre i arbeid gir færre varer og tjenester. Lockdown gjorde at mat råtnet og nye avlinger ikke ble sådd. Det blir mindre mat og færre varer. Det er rett og slett temmelig dystert. Og det største problemet, er gjerne at befolkningen vil snu seg til myndighetene for hjelp. De tenker ikke på at det var nettopp de som førte dem ut i uføret. I stedet vil de stå der og be om at myndighetene skal komme med nye tiltakspakker og nye støtteordninger, slik at livet skal bli godt igjen. Det er ingen som tenker på at myndighetene aldri har produsert noe som helst, men at de kun var ment som et lite administrativt organ, slik at vi andre fikk outsourcet akkurat arbeidet med administrasjon av en del felles anliggender. Vi går i retning av å være avhengige av myndighetenes almisser for både mat og husly – ikke alle, men langt flere av oss enn tidligere.

Huff, en må ikke la seg synke ned i mismotet av disse tingene. En må løfte hodet og forsøke å tenke klart. Se, høre, forstå og så gjøre. Det vil alltid være muligheter, samme hvordan omstendighetene er. Mye av det går på å ha riktig fokus.

Jaja, poenget var i alle fall at det var et godt timet tidspunkt for WHO å velge å innrømme noe de hele tiden har visst. Nå er jo vaksinene kommet, så de trenger ikke lenger å blåse opp tallene. Nå er det viktig å få redusert smittetallene, slik at alle kan se at vaksinene virker. Om man aktivt blåste tallene opp, må man jo aktivt redusere dem også, for det skal jo mye til at vaksinen faktisk virker mot noe man ikke har klart å isolere.

Så … hva er det da vaksinen egentlig virker til – har du tenkt noe på det? Ja, og de to fiskerne som møttes like utenfor stranden da jeg var og gikk en tur tidlig en morgen – de hadde ingen ting med dette å gjøre; jeg syntes bare det var et fint bilde.

Publisert av Dag Rune Flaaten

For mer om meg: https://dagruneflaaten.com.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: